HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis Sicilië Young & Easy

vanaf: €277 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Wil je Sicily verkennen maar heb je niet genoeg tijd en zoek je authentieke b&b die niet al te veel kosten? Dan is deze fly&drive Young & Easy op Sicilië ideaal! Deze rondreis is perfect voor de actieve vakantieganger die in korte tijd het hele eiland rond wilt. In 8 dagen proef je de sfeer van verschillende delen van Sicilië: de Etna, Taormina, de Siciliaanse barokke dorpen als Modica en Ragusa, en natuurlijk een stukje van het noordelijke deel met prachtige stranden!


1

Masseria Quartarella - Modica (Ragusa)3 nachten

"Quartarella" is een typische "Masseria" (oude Siciliaanse boerderij) gelegen in de meest zuidoostelijke hoek van Sicilië, namelijk in het graafschap van Modica. De ligging midden in de beroemde vallei "Val di Noto", is bijzonder mooi en er heerst een ongekend vredige rust. Afstand tot Modica (4km) en tot de zee (9km). Val di Noto is onlangs uitgeroepen tot World Heritage Site van Unesco. Onze tips zijn:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Casa Azul - Castellammare del Golfo2 nachten

B&B Casa Azul heeft een strategische en zeer indrukwekkende ligging, met een prachtig uitzicht op de Golf van Castellammare.
Gelegen op 2 km afstand van het centrum van Castellammare del Golfo en op iets minder dan 2 km afstand van het strand Plaia, is dit de ideale uitvalsbasis om de wonderen van West-Sicilië te ontdekken.
Het Riserva Naturale (natuurreservaat) dello Zingaro, Faraglioni di Scopello, Segesta en haar thermen, Erice, Trapani, het witte strand van San Vito Lo Capo en de Egadische eilanden zijn slechts enkele van de must-see plaatsen die u vanuit B&B Casa Azul gemakkelijk kunt bereiken.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Il Tanaceto - Castiglione di Sicilia, Etna2 nachten

Ver van de chaos van de stad, kunt u heerlijk ontspannen en doen wat u het liefst doet: u kunt een boek lezen al zittend op de bankjes onder de eiken en olijfbomen naast de druiventrossen, relaxen op een ligstoel bij het zwembad, omringd door oleanders of lekker babbelen in de heerlijke fauteuils bij de open haard van de oude "Palmento", de plaats waar de druiven voor het eerst werden plat gestampt en vervolgens geperst met een grote molensteen. Onze tips zijn:

  • Taormina, and the marvellous Gole dell’Alcantara
  • Etna, the highest volcano in Europe. Onze excursie op Etna!
  • Acitrezza for its historical centre

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 277 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 482 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 582 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).