HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Zuid-Italië tour voor fijnproevers

vanaf: €670 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Een van de belangrijkste redenen om naar Zuid-Italië te reizen (of terug te gaan) is eten! Eten in Zuid-Italië is niet alleen een noodzaak, het is een gemoedstoestand, het is een levensstijl, de cultuur van de hele regio is waarschijnlijk gebaseerd op eten! Deze Fly-drive door Apulië, Basilicata en Calabrië is voor fijnproevers, mensen die urenlang aan tafel zullen zitten en uiteindelijk bij het zwembad zullen afkoelen op een zalige dag. Laat het ons weten wanneer u graag weggaat, wij regelen de rest voor u...

Natuurlijk raden wij u aan om uw passie voor eten te koppelen aan wat de regio te bieden heeft: cultuur, mooie dorpjes en archeologische sites zoals: Matera, Lecce, Alberobello, Ostuni en Martina Franca, om slechts enkele van de hoogtepunten te noemen.


1

La Dimora dei Cavalieri - Vaglio3 nachten

De boerderij La Dimora dei Cavalieri staat op een uitloper die het veepad domineert dat langzaam de archeologische vindplaatsen van Serra en Rossano di Vaglio Basilicata bereikt. Er wordt verteld dat de Utiani-ridders en pelgrims die halverwege hun toch naar de Tempel van de Godin Mefitis waren, daar stopten. Ze genoten van de koelte van de eikenbossen, dronken van de talrijke en overvloedige bronnen voordat zij hun reis hervatten.Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Eco Masseria Torre di Albidona, Trebisacce4 nachten

Eco-Masseria Torre Albidona is gelegen in het hart van Magna Gecia (Calabria), langs de ongerepte kusten van de Ionische zee, omgeven door een park van 80 hectare waarvan de helft wordt gewijd aan de teelt van citroenbomen en biologisch fruit.

Dit is de ideale plek om Calabria te ontdekken; het eten, de cultuur en de tradities, omgeven door de adembenemende natuur met de frisse geur van de Middellandse Zee en de authenticiteit van de producten. Onze tips voor uw vakantie in Calabrie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Bio Agriturismo Orto di Lucania - Matera3 nachten

U wordt welkom geheten door Cinzia en Fulvio in een gastvrije omgeving.
L’Orto di Lucania is een boerderij met een gastenverblijf. Het ligt op 20 kilometer afstand van Matera en het is 30 kilometer naar de stranden van de Ionische Zee. De boerderij ligt in een vallei bij de stad Montescaglioso, in de provincie Matera, Basilicata. Er is ook nog een perfect restaurant: de oprechte kwaliteit uit grootmoederstijd! Onze tips voor je vakantie in Basilicata:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Masseria Baroni Nuovi - Brindisi4 nachten

Masseria Baroni ~ Nuovi werd gebouwd in het begin van 1900 als zomerresidentie door landeigenaren van de bloeiende boerderij. Gelegen in het midden van de plantage van olijfbomen, roze peper, johannesbrood, lychees, amandel, wijngaarden, perziken, heeft de boerderij onlangs teruggebracht naar zijn oorspronkelijke pracht, met respect voor de sfeer en de typische architectuur, zonder enige wijziging van haar oorspronkelijke kenmerken. Gehecht aan de boerderij, kunt u een park met een zwembad, en in de omgeving, een bos van lychees en een eeuwenoude johannesbroodbomen. Onze tips voor uw vakantie in de buurt:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 670 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 855 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 955 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).