HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis Bed&Breakfast Amalfikust en Apulië

vanaf: €765 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Zuid-Italië behoort zeker tot de mooiste gebieden van de hele Mediterraneo. Je bezoekt Campania, Basilicata en Apulië in een "crescendo" van kleuren, smaken en cultuur! Al deze regio's zijn tegenwoordig sterk gehecht aan hun tradities, folklore en herinneringen aan de voorouders. Onze spectaculaire tour door Zuid-Italië over de niet-conventionele Bed&Breakfast, ver weg van het massatoerisme, middenin de authentieke geest en levenswijze van Zuid-Italië.

1

Villa Ketty - Vico Equense, Sorrento4 nachten

Villa Ketty is omgeven door weelderig groen en het mooie dorpje Vico Equense, met een adembenemend uitzicht op de Vesuvius. Op het terras staat iedere morgen een heerlijk ontbijt klaar met biologische producten van de gastvrije eigenaar Antonio en zijn familie. De mooie kamers zijn goed gemeubileerd, schoon en hebben een fantastisch panoramisch uitzicht. Geniet van het zwembad na bijvoorbeeld een lange, interessante dag vol excursies naar Pompeii, Napels of de Amalfikust. Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Roccia Fiorita - Furore4 nachten

Roccia Fiorita ligt in het “schilderachtige" dorpje Furore waar men in de straten en op de muren van de huizen kunst exposeert en waar verschillende muren zijn bewerkt door internationale artiesten. Er zijn zes kamers, allen beschikbaar met balkon (de ene groter dan de ander), liggend aan de zee en de Amalfikust. De vriendelijkheid van Natalina, ondanks dat haar Engels niet perfect is, maakt dat u zich er zeker thuis voelt. Roccia Fiorita heeft een privé parkeerplaats, terras en is gelegen tussen de beste attracties zoals Pompei, Positano, Amalfi, Sorrento en Napels. Er is een goed ontbijt te verkrijgen rond de tuin waar u elke morgen naar de dichtstbijzijnde buren kunt gaan voor verse eieren. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Fra I Sassi - Matera2 nachten

B&B Fra i Sassi is een mooi complex in het hart van de historische buurt van Sassi van Matera. Er zijn vier kamers en een studio-appartement met keuken beschikbaar en een groot panoramisch terras met een fantastisch uitzicht over de Sassi van Matera. Elke kamer heeft een eigen sfeer, is luchtig en zonnig met een privé toegang tot het balkon of een gedeeld terras. Gratis WiFi beschikbaar op de kamer en het terras! De beste locatie om de Sassi van Matera en de omgeving te bezoeken. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Fontana Vecchia B&B - Alberobello4 nachten

Fontana Vecchia is een prachtige B&B met Trulli die zich bevind in de buurt van Alberobello, op 9 km van Castellana Grotte. Alle rustieke kamers en appartementen bieden uitzicht op de omliggende olijfgaarden en fruitbomen en ze hebben stenen muren en houten plafonds, perfect in de hete zomerdagen. De B&b heeft ook een mooi zwembad met buiten stoelen en een mooi tuin met fruitbomen.

Ontbijt is zeer uitgebreid met lokale producten, heerlijk om de dag te beginnen! Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 765 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 990 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1150 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).