HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Ons mooiste Wandel vakantie in Zuid Italie: Amalfikust en Cilento!

vanaf: €595 p.p.

Aantal nachten: 12

Omschrijving

Trekking, cultuur en eten langs de Amalfikust, Capri, Vesuvio en Cilento. Deze tour zal u de echte essentie van de regio, de meest panoramische paden - zoals de beroemde Sentiero degli Dei (het pad van de Goden) - maar ook andere, minder bekende paden laten zien, wat deze tour iets meer eigenaardig en interessant maakt. U zult ook de ongebruikelijke paden in Capri en de beroemde wandelroute zoals de Via Krupp en Migliera ontdekken. Een dag zal besteed worden aan een bezoek naar de Vesuvius die met zijn structuur het landschap markeert, met een speciale tour in een ecologische bus, een lunchpauze bij een wijnmaker en een bezoek aan de wijngaarden en een wijnproeverij. En aan Pompei zal de andere helft van de dag worden besteed. Cilento is het wildste gebied van Campania, nog steeds intact en ver weg van de massatoerisme.


Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

---

1

Villa Tresino - Castellabate (SA)3 nachten

Villa Tresino bestaat uit 3 appartementen volledig onafhankelijk en met zorg ingericht, en een Bed and Breakfast met 3 mooie ruime en lichte kamers .
Het belangrijkste kenmerk van de omgeving is de sfeer van kalmte en rust die de ziel doordringt. De villa wordt omgeven door een grote, goed onderhouden tuin van meer dan 10.000 vierkante meter met uitzicht op de Tyrrheense Zee en de heuvels van het schiereiland Tresino. De accommodatie wordt gekenmerkt door unieke omgevingen, comfortabel en elegant vermengd met de spreekwoordelijke gastvrijheid van Cilento.
De openingsperiode is van april tot oktober. Zelfs in de lente en de herfst
zorgt het klimaat van de regio voor zonnige dagen met de mogelijkheid te kunnen zwemmen in de zee.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Turismo Rurale Le Grazie - Piaggine (Cilento)3 nachten

Giovanni en zijn familie zullen u welkom heten in hun Agriturismo, klaar om de wilde kant van Cilento te genieten.

Na een ontbijt in de ochtend is een genot, ook in het vroege voorjaar of het einde van september, vanwege de versheid van 700 meter hoogte.

Deze Agriturismo is het begin van onze wandeling excursie langs het wonder van de Cilento: Monte Cervati, Gole del Calore, Roscigno vecchia (het spook stad), Gole del Sammaro, Grotte di Castelcivita, Monti Alburni, la Valle delle Orchidee.

In de keuken Giovanna bereidt huisgemaakte pasta, en vele andere typische producten van de Cilento.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Agriturismo Villa Maria - Minori (Amalfi)3 nachten

Gelukkig zijn die mensen die het hele jaar door aan de Amalfikust kunnen wonen en die zelfs in de winter kunnen genieten van warm weer en omringd zijn door een onbeschrijfelijk landschap en een adembenemend panorama tussen de Mediterrane zee en de lucht. We proberen elk jaar nieuwe accomodaties te ontdekken om onze gasten te laten genieten van de Amalfikust zoals ze nog nooit hebben gedaan.

De Agriturismo Villa Maria bevindt zich in Minori in het hart van de Amalfikust. De Goddelijke Costiera, waar je met je vingers het paradijs kunt aanraken! Als je over de enige weg rijdt die de plaatsjes aan de Amalfikust met elkaar verbindt, waan je je in een film.

De steile afgronden die eindigen in de intens blauwe zee, de blauwe lucht en de terrassen met citroenbomen, zijn beelden die men vaak op tv laat zien. Maar als je daar bent, met de heerlijke geuren, de zeebries en de verschillende kleuren van de huizen, is het een heel ander soort spektakel! Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

B&B De Maria House Relais - Massalubrense3 nachten

Massa Relais is gesitueerd op het Sorrento schiereiland, tussen Massa Lubrense en Sant’Ágata sui Due Golfi. Massa Lubrense is een goed startpunt om andere parels van het Sorrentijnse schiereiland en de Amalfikust te bezoeken: Sorrento, Vico Equense, Positano, Ravello, Amalfi, Pompei, Napoli en meer...

We hebben deze accommdatie gekozen als een ideale start voor wandel/trektochten. De warme familieatmosfeer van Teresa en haar dochter Augusta maken de Massa Relais tot een plek waar je in ‘harmonie aan tafel kunt zitten’.

Het restaurant is compleet gerenoveerd en elegant van nieuwe meubels voorzien. Het beste is het buitenterras met een tafel onder de schaduw van de weelderig groeiende kiwi-planten.
Kamers zijn in verschillende kleuren geschilderd. Kies degene die u mooi vindt en geniet van uw verblijf bij Massa Relais.

De bushalte is op 20 meter afstand, ideaal voor degene die zonder auto reizen. Het openbaar vervoer is goed verbonden met Sorrento en Termini, waar het wandelpad start, speciaal van April tot November. De B&B is echter het hele jaar geopend.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) Vanaf 595 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 695 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 875 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inbegrepen:

  • Accommodaties in een tweepersoonskamer.
  • Ontbijt
  • Kaarten (1:25.000 en 1:50.000)
  • Bus van Pompei tot de Vesuvius A/R
  • Lunch bij wijnmakerij, wijnproeverij, bezoek aan wijngaarden
  • Autohuur voor 12 dagen

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).