HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Sorrento en Cilento strandvakantie

vanaf: €380p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Wist je dat Cilento over de mooiste stranden in Italië beschikt? Plekken zoals Baia del Buondormire en Baia degli Infreschi zijn absoluut een must voor de liefhebber van natuur en wild. We stellen voor om met deze tour een reis van totale ontspanning te maken, voor wie van "La dolce vita" houdt, op het strand gaat liggen, een boek leest, de tijd langzaam en lui laat passeren of actief wordt door de strande met de wandelpaden, ik doe dat liever! Beide B&B's zijn charmant en op enkele minuten vanaf de zee, Hotel Ancore ligt eigenlijk aan het strand zelf. Slow food restaurants, cultuur en festivals gedurende het hele jaar, zullen deze reis nog interessanter en leuker maken.


1

La Locanda del Fiume - Pisciotta Palinuro3 nachten

Ooit was het een molen. Tegenwoordig is het een supervoorbeeld van de bio-architectuur en een top kwaliteit accommodatie. Panoramisch zwembad, geprezen Slow Food restaurant, productie van olijfolie en wijn en groenten van de biologische tuin. De lange, witte stranden zijn op 5 minuten afstand. Onze tips voor uw vakantie in Cilento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Hotel Le Ancore - Marina di Aequa, Sorrento4 nachten

Dit hotel in Sorrento is mooi gemeubileerd en elk terras geniet van een uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius. De stranden zijn op 200 meter afstand, de veerboot naar Capri vertrekt elke dag vanuit de haven, op 100 meter afstand. Op loopafstand zijn er twee pizzeria's, restaurants (inclusief de Torre del Saracino, twee Michelin sterren) en de bushalte naar Sorrento. Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 380 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 475 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 550 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen, afhankelijk van de beschikbaarheid.


De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijk, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas -en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).