HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly & Drive Naar Sorrento en Amalfikust - Easy Going

vanaf: €315p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Fly Drive-rondreis 8 dagen in Sorrento en Amalfikust voor een easy going budget! Een volledige ervaring tussen deze twee authentieke Bed&Breakfasts langs de beroemde kust van Sorrento, die leiden naar de spectaculaire kust van Amalfi.
In een week (of meer dagen is mogelijk) kunt je de bezienswaardigheden van de Sorrento en Amalfikust bezoeken: Sorrento, Pompeii, Capri, Amalfi, Ravello, Positano,... met liefde voor je gemaakt!

1

Roccia Fiorita - Furore4 nachten

Roccia Fiorita ligt in het “schilderachtige" dorpje Furore waar men in de straten en op de muren van de huizen kunst exposeert en waar verschillende muren zijn bewerkt door internationale artiesten. Er zijn zes kamers, allen beschikbaar met balkon (de ene groter dan de ander), liggend aan de zee en de Amalfikust. De vriendelijkheid van Natalina, ondanks dat haar Engels niet perfect is, maakt dat u zich er zeker thuis voelt. Roccia Fiorita heeft een privéparkeerplaats, terras en is gelegen tussen de beste attracties zoals Pompeii, Positano, Amalfi, Sorrento en Napels. Er is een goed ontbijt te verkrijgen rond de tuin waar u elke morgen naar de dichtstbijzijnde buren kunt gaan voor verse eieren. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Il Palmento Relais - Sorrento3 nachten

Il Palmento biedt de mogelijkheid om een unieke ervaring in al zijn aspecten te beleven, dankzij de bijzondere architectuur van de plek en de originele materialen van het schiereiland, de aandacht voor detail, de vriendelijkheid en echtheid die je elk moment doorbrengt.

Het Relais bevindt zich op honderd meter afstand van de openbare bussen met directe verbindingen naar het centrum van Sorrento en de kust van Amalfi en op 10 minuten lopen van het station Piano di Sorrento, op de Circumvesuviana lijn Napels-Sorrento. Il Palmento biedt gratis parkeergelegenheid en biedt ook uitsluitend aan haar gasten de mogelijkheid om te genieten van gratis parkeergelegenheid in het centrum van Sorrento.

Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
3 nachten (logies en ontbijt + 1 diner) Vanaf 315 euro
3 nachten (logies, ontbijt en oldtimer voor 2 dagen) vanaf 515 euro
3 nachten (Fly&Drive in oldtimer voor 2 dagen) * vanaf 665 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive zijn gebaseerd op een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Één diner
  • Oldtimer voor 2 dagen bezorgd bij uw accommodatie: Alfa Romeo 1970/74 cabrio
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro