HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Bezoek Capri, Ischia en Procida met de Eilanden Tour van Campania

vanaf: €355 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

De eilanden van de Golf van Napels zijn drie: Capri, Ischia en Procida. Alledrie zeer verschillend van elkaar, maar met dezelfde schoonheid. Deze eilanden zijn vulkanisch, rotsachtig, met kleine baaien en kleine stranden. Elk eiland heeft een lokale productie van wijn, gerechten meestal op basis van vis of wilde dieren (zoals het konijn in Ischia) en het weer is het hele jaar door zoet. Voor degenen die houden van de thermen is Ischia zeker een must om te bezoeken met haar ongelooflijke spa's! Procida, de kleinste van de drie, heeft een authentieke sfeer behouden tussen de kleurrijke huizen van Corricella. Capri is waarschijnlijk een van de beroemdste eilanden ter wereld sinds Hollywood-acteurs en Sofia Loren hier onvergetelijke films hebben gefilmd. We kunnen de vakantie altijd persoonlijk maken, min of meer dagen op elk eiland is ook mogelijk.


1

Hotel La Corricella - Procida2 nachten

Minder toeristisch en rustiger is Procida, een eiland om te ontdekken. La Corricella, een vissersbuurt is een voorbeeld van de spontane architectuur waar de bewoners hun huizen onder een gezamenlijk project hebben gebouwd: bogen, gewelven en kleuren kenmerken dit pittoreske vissersdorpje. Onze tips voor uw vakantie in Procida:

 • Procida: Corricella
 • Chiaia en Pozzo Vecchio stranden
 • Wandelpad langs het eiland

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Casa Lora - Ischia3 nachten

Het eiland van Ischia is de natuurlijke eigenaar van de Campi Flegrei (de vuurvelden). Het is dus een vulkanisch eiland, rijk aan bronnen van mineraalwater en hoge temperaturen. Het eiland is "Verde" genoemd (Groen), vanwege het vele groen en de bossen die nog intact zijn. De berg Epomeo, de hoogste bergtop van het eiland laat u aangename dagen ervaren, het is een inactieve vulkaan. Het vissersdorpje Sant' Angelo is zeker een van de plaatsen die bezocht moet worden. Ook het kasteel van Aragon, de Maronti stranden en de kokende thermale bronnen van Sorgeto waar het mogelijk is om in te zwemmen, zelfs midden in de winter, zijn een bezoek waard. Onze tips voor uw vakantie in Ischia:

 • Ischia: Sant'Angelo, Castello Aragonese
 • Negombo
 • Sorgeto en Maronti stranden

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Agriturismo Da Gelsomina - Capri2 nachten

Waarschijnlijk een van de meest bekende en meest bezochte plaatsen in Italie. Capri is een juweel van het Mediterraanse gebied, vooral bekend om zijn eigenaardige geschiedenis van duizenden jaren. Kleine witte huizen zijn verspreid over de groene vegetatie en tuinen waar prachtige villa's twintig jaar van Hollywood beinvloeden. Geweldige wandelingen op de Migliera paden, ontdek de Faraglioni di Capri. Onze tips voor uw vakantie in Capri:

 • Capri: Faraglioni, Piazzetta, Grotta Azzurra
 • Monte Solaro
 • Via della Migliera, Via Krupp

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 355 euro
7 nachten (Fly&Hotel) * vanaf 515 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht en kan veranderen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

 • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Dossierkosten 20 euro
 • Reisverzekering
 • Veerboot tickets: Procida-Ischia-Capri