HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly & Drive Naar Salento, de hak van Italië

vanaf: €375 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Nogmaals op huwelijksreis, wat een gevoel niet? Of bent u net getrouwd en op zoek naar een romantisch uitje in een van de meest authentieke en mooie delen van Italië om een onvergetelijke vakantie door te brengen? Met deze 8 dagen fly & drive zal het gebeuren! We hebben 2 romantische accommodaties geselecteerd die ideaal zijn voor stellen, met zwembad en restaurant, in een rustige omgeving, echt een leuke verrassing voor onze gasten.


1

Masseria Panareo - Otranto4 nachten

Momenteel beheert Alessandro Zezza de gastvrijheids sector, geflankeerd door zijn vrouw Valentina en hij is de chef-eigenaar van het restaurant, dat hij deelt met zijn moeder, Donna Pina, een expert in traditionele gerechten uit Salento. Aan haar zijn de heerlijke zoetigheden van het ontbijt te danken. Zijn broer Gianluca regisseert de boerderij, vergezeld door zijn vader Renato, bewaarder van de oude boer tradities: dankzij hen wordt de uitstekende extra vergine olijfolie Cento Ceppi en groenten geproduceerd, dat de chef-kok gebruikt in het restaurant. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Masseria Baroni Nuovi - Brindisi3 nachten

Masseria Baroni Nuovi werd gebouwd in het begin van 1900 als zomerresidentie voor landeigenaren van de bloeiende boerderij. Gelegen middenin plantages van olijfbomen, roze peper, johannesbrood, lychees, amandel, wijngaarden en perziken, is de boerderij onlangs teruggebracht naar zijn oorspronkelijke pracht, met respect voor de sfeer en de typische architectuur, zonder iets van haar oorspronkelijke kenmerken te verliezen. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 375 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 520 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 650 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegtickets

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).