HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Wandelen Zuid Italie: Amalfikust en Cilento, Capri, Sorrento, en meer!

voor liefhebbers van wandeling: ontdek onze bestemmingen, wandelen langs Amalfikust, Capri, Sorrento of Cilento

VesuvioTour organiseert wandelreizen aan de Amalfikust, Vesuvius, Capri en in het Nationale park van Cilento (gebieden in de lijst van UNESCO)

Wandelen, cultuur en eten langs de Amalfikust, Capri, Vesuvio en Cilento. Deze tour zal u de echte essentie van de regio doen ondergaan, de meest panoramische paden zoals de beroemde Sentiero degli Dei (het pad van God) maar ook andere, minder bekende paden, laten zien, wat deze tour eigenaardig en interessant maakt. U zult ook de ongebruikelijke paden in Capri en de beroemde wandelroute zoals de Via Krupp en Migliera ontdekken. Een dag zal worden besteed aan de Vesuvius die met zijn silouet het landschap markeert, met een speciale tour in een ecologische bus en een lunchpauze in een wijnkelder en een bezoek aan wijngaarden en een wijnproeverij. En aan Pompei zal de andere halve dag worden besteed. Cilento is het wildste gebied van Campania, nog steeds intact en ver van de massa toerisme.

Lopend door heuvels, trog canyons, bergen, rivieren, "spookstadjes" en een natuurreservaat: deze alternatieve routes doorkruisen de mooiste en meest ongerepte gebieden van Campania. VesuvioTour laat u een authentiek en onvervalst stukje van ons land ontdekken en we hopen dat u zal onthouden. Wij verzorgen de routes, leveren de kaarten en u krijgt tips om de omgeving beter te ontdekken.

Download onze brouchure hier: BROCHURE


Belangrijk: De tours die door VesuvioTour worden aangeboden kunnen persoonlijker worden gemaakt op basis van de wensen van de klanten. Bijvoorbeeld de voorkeur voor een periode, accommodatie, meer of minder tijd te besteden voor uw vakantie, etc.

Turismo Rurale Le Grazie - Piaggine, Cilento (3 dagen)

Giovanni en zijn familie zullen u welkom heten in hun Agriturismo en zijn klaar om u van de wilde kant van Cilento te laten genieten. Na een ontbijt in de ochtend is het een genot, zelfs in het vroege voorjaar of tegen het einde van september, vanwege de puurheid op 700 meter hoogte. Deze Agriturismo is het begin van onze wandelexcursie langs het wonder van de Cilento: Monte Cervati, Gole del Calore, Roscigno vecchia (de spook stad), Gole del Sammaro, Grotte di Castelcivita, Monti Alburni en la Valle delle Orchidee. Onze tips voor uw vakantie in Cilento: -----

Hotel Antonietta - San Marco di Castellabate (2 dagen)

Het Hotel Antonietta dankt zijn naam aan zijn stichter, Signora Antoinette Raso, die in de jaren vijftig de eerste impulsen voor het toerisme in dit gebied gaf. Dit typische zeeliedengebouw is gelegen aan het karakteristieke plein van San Marco Di Castellabate, ondergedompeld in het groen van het Cilento Nationaal Park. Dit gebied is bekroond met de 'Blauwe Vlag' voor de schone stranden en kristalhelder water. Perfect voor een aangename en ontspannen vakantie, op slechts korte afstand van de zee!

-----

Borgo Torello - Ravello, Amalfikust (4 dagen)

Ravello, “de stad van de muziek” (Ravello festival), is dé plek bij uitstek aan de Amalfikust voor een sfeer van rust en aangename ontspanning. Het is makkelijk jezelf te verliezen in de smalle steegjes, pleintjes en de prachtig onderhouden villa’s. De villa bevindt zich in Torello, het Middeleeuwse dorp in Ravello waaraan het haar naam ontleent. Het centrum van het dorp ligt op een afstand van 2 kilometer vanaf de villa en is gemakkelijk in tien minuten met de auto of te voet bereikbaar. Het strand van Minori is 25 minuten lopen, en naar Amalfi is het 40 minuten lopen over een reeks trappen. Vanaf Amalfi is het mogelijk een veerpont te nemen naar Positanto, zodat u geen auto hoeft te gebruiken. De Borgo Torello is een toplocatie voor wandelexcursies en om de Valle delle ferriere en de Torre dello Ziro te bezichtigen. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust (UNESCO Werelderfgoed):

-----

Massa Relais B&B - Massalubrense, Sorrento (3 dagen)

Massa Relais is gesitueerd op het Sorrento schiereiland, tussen Massa Lubrense en Sant’Ágata sui Due Golfi. Massa Lubrense is een prima startpunt om de andere parels van het Sorrentijnse schiereiland en de Amalfikust te bezoeken: Sorrento, Vico Equense, Positano, Ravello, Amalfi, Pompei, Napoli en meer...We hebben deze accommdatie gekozen als een ideale start voor wandel- en trektochten. De warme familieatmosfeer van Teresa en haar dochter Augusta maken de Massa Relais tot een plek waar je in ‘harmonie aan tafel kunt zitten’. Het restaurant is compleet gerenoveerd en elegant van nieuwe meubels voorzien. Het beste is het buitenterras met een tafel onder de schaduw van de weelderig groeiende kiwi-planten.
De kamers zijn in verschillende kleuren geschilderd. Kies degene die u mooi vindt en geniet van uw verblijf bij Massa Relais.

Prijs per persoon Maart - Oktober Juli - Augustus
12 nachten (logies en ontbijt) 470 euro 565 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto) 675 euro 720 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 775 euro vanaf 820 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht en kan veranderen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Kaarten (1:25.000 en 1:50.000)
  • Routebeschrijvingen

Niet inbegrepen:

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden onder huurauto)

         Amalfikust, Cilento - 12 dagen.pdf