HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Groepreis - Grand Tour Napels, Pompeii, Vesuvius, Capri, Sorrento, Paestum, Amalfikust

Groepsreis Napels, Pompeii, Vesuvius, Capri, Sorrento, Paestum, Amalfikust

Heeft u een groep van vrienden en wilt naar Campanië reizen en wilt u Napels, de Amalfikust en Pompei bezoeken? Ons programma is ideaal voor een groepsreis. Het doel van dit project is om de cultuur te ontdekken van deze regio met de interessante geschiedenis en tradities,te genieten van de lekkere lokale keuken en om aangename wandelingen te maken rond het oude gedeelte van de stad om het dagelijkse leven van de mensen te ervaren. De tour is inclusief een toeristische gids, privé bus - Mercedes Sprinter- en natuurlijk ontbijt en diners (diners bij Alpha Hotel in Sorrento)

Dag 1

Afhalen op de luchthaven. Check in bij het Hotel Decumani Charme in Napels. Diner in de beroemde pizzeria "Da Michele"

Dag 2
Bezoek aan het historische centrum van Napels, UNESCO Wereld erfgoed, musea, Duomo di Napoli, Chiostro di Santa Chiara en Mergellina, allen hoogtepunten van deze tour.

Dag 3
Excursie van 2 uur naar Pompei, de archeologische site, bezoek van de Vesuvius krater, en lunch en wijnproeverij bij Sorrentino Vini.

Dag 4
Transfer bij het Hotel Alpha in Sorrento met restaurant en zwembad. Bezoek schilderachtige dorpjes aan de prachtige kust: Positano, Amalfi, Ravello en Sorrento.

Dag 5
Excursie op Capri, één van de mooiste eilanden in de Middellandse zee. Bezoek aan Piazzatta, i Faraglioni, lunch.

Dag 6
Excursie in Paestum met de enorme en ongelooflijke Griekse tempels. Bezoek aan Vannullo Buffalo's mozzarella maker, lunch met typische producten is inbegrepen

Dag 7
Bezoek aan Ercolanum archeologische site (indien mogelijk). Transfer naar de luchthaven.Prijzen vanaf 550 euro per persoon. De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van minstens 8 personen, en zijn inclusief:
  • Verblijf in Tweepersoonskamer Superior of De Luxe, incl. Ontbijt.
  • Diners bij Hotel Alpha
  • Privé bus - Mercedes Sprinter met privé chauffeur
  • Toeristische gids
  • Vliegticket
Niet inbegrepen:
  • Reisverzekering
  • Museum tickets
  • Veerboot tickets (Capri, Ischia enz.)