HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Groepsreizen

Groepreis vakantie naar Napels, Pompeii, Vesuvius, Capri, Sorrento, Paestum, Amalfikust, Sicilië, Etna, wandelen en meer!

Een groepsrondreis is zeker een geweldige ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in groepsrondreizen in het gebied van Napels, voor kleine groepen van 8 personen tot 50 personen of meer, afhankelijk van het verzoek. Evenals in Sicilië bieden wij een volledige reeks van diensten, zoals prive-Mercedes bus met chauffeur, toeristische gids, excursies, en natuurlijk authentieke ervaringen met de lokale bevolking, eten proeven of zelf koken bij een van onze kooklessen.

Alle groepsrondreizen van VesuvioTour kunnen altijd persoonlijker gemaakt worden op basis van de wensen van de klant, bijvoorbeeld het gewenste gebied, periode van verblijf, bestemmingen.

Voor een gratis offerte, aarzel niet contact op te nemen. Wij zullen meer dan blij zijn u in uw keuze te helpen. We hebben nu drie prachtige groepsrondreizen voor volgend jaar: Napels (Sorrento, Amalfikust, Paestum, etc.), Sicilië en een geweldige Trekking rondreis aan de Amalfikust! Zie boven: