HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Wandeltour Amalfikust & Sorrento

Omschrijving

ACCOMMODATIE & MAALTIJDEN

Alle nachten worden doorgebracht in prachtige, karakteristieke families gerunde hotels (meestal 3/4-sterrenhotel, 5-sterrenhotel op aanvraag). Alle kamers hebben een eigen badkamer.
Accommodatie is op B&B basis, in de meeste accommodaties. Alleen op de eerste nacht in de agriturismo in Sant'Agata verblijft u op halfpension basis. Wanneer er geen avondmaaltijden zijn inbegrepen, bent u vrij om te kiezen uit de ruime keuze aan restaurants in de omgeving. Uw accommodatie houder kunt u goede tips geven . In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om te eten in de lokalen van het hotel.
Er zijn geen picknick lunches inbegrepen in de tour prijs, maar deze kunnen worden bereid voor u door de accommodatie houders, of de picknick materialen kunnen worden gekocht in de dorpen waar u verblijft. In sommige gevallen heeft u de mogelijkheid te lunchen in een restaurant langs de weg.

Nachten 1 & 2: De eerste twee nachten worden doorgebracht in Amalfi, de oude hoofdstad van de kust van Amalfi, hetzij in een gastvrije en comfortabele 3-sterren hotel of een mooie 4-sterrenhotel in het hart van het dorp. Alle hotels zijn centraal gelegen op loopafstand van het strand en alle belangrijke monumenten van het middeleeuwse centrum van de stad.
Alle hotels zijn op loopafstand van het strand en alle belangrijke monumenten van het middeleeuwse centrum van de stad.

Nachten 3 & 4: De komende twee nachten brengt u door in de romantische en trendy dorpje Positano, met zijn karakteristieke huizen gebouwd op de steile hellingen van de bergen. U verblijft in een comfortabele 3-sterren hotel. Alle hotels zijn op loopafstand van het strand (langs Positano charmante kleine straatjes/trappen).

Nachten 5 & 6: Deze twee nachten verblijft u in de buurt van het kleine dorpje Sant'Agata sui Due Golfi, op de hoogvlakte domineert zowel de baai van Napels, evenals de Golf van Salerno en de kust van Amalfi, in een prachtige agriturismo.

Nachten 7 & 8: De laatste twee nachten worden doorgebracht in prachtige Sorrento, met zijn charmante historische centrum en de grote parken en terrassen met uitzicht op de baai van Napels. U verblijft hetzij in een comfortabele 3-sterren hotel, of in een prachtig 4-sterren hotel. Alle hotels zijn gelegen in het historische centrum en op loopafstand van het treinstation en de haven.

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Matig eenvoudig (2-3): Meestal eenvoudige wandelingen, maar met toch een aantal lopen bergop, soms op paden met ruwe oppervlakken. Op de meeste dagen extensies of snelkoppelingen zijn mogelijk.

Fitness: Hoge standaard van fitness is niet nodig, maar klanten moeten in staat zijn te kunnen lopen tot wel 5 uurtjes per dag in de hete zon op stoffige of steenachtige tracks.VOETPADEN & BEWEGWIJZERING

De meeste paden zijn relatief goed onderhouden, maar tijdens het seizoen kunnen een aantal paden overgroeid zijn (we zijn voortdurend in contact met de lokale autoriteiten om de wegen schoon te houden - u kunt ons helpen door het verstrekken van uw feedback over de kwaliteit van de paden).

Bewegwijzering: Slechts een klein deel van de route is bewegwijzerd (deels door ons); elders moeten de routebeschrijvingen gevolgd worden die bij de kaart zitten. Met deze is het altijd mogelijk om uw route te vinden. In het geval u denkt dat dit niet het geval is kan er een lokale gids worden verstrekt voor een aantal paden


Inbegrepen:
 • 2 nachten hotel in Amalfi *** / **** - BB
 • 2 nachten hotel in Positano *** - BB
 • 2 nachten Agriturismo Sant'Agata dei due Golfi - HB
 • 2 nachten Hotel in Sorrento *** / **** - BB
 • 1 Bagage Transfer van Amalfi naar Positano (dag 3)
 • 1 Bagage Transfer van Positano naar Sant'Agata (dag 5)
 • 1 Bagage Transfer van Sant'Agata naar Sorrento (dag 7)
 • Uitgebreide route notities, met beschrijving van de route en toeristische informatie
 • Kaarten op 1: 25.000 schaal
 • 24/24 h lokale hulp

NIET INBEGREPEN:
 • vertrek belastingen
 • visa
 • reisverzekering
 • Drankjes en maaltijden niet in het reisschema vermeld
 • Optionele extra rondleidingen of activiteiten
 • tips
 • Artikelen van persoonlijke aard

Aankomst en vertrek

Aankomst: De tour begint in Positano, verbonden met Salerno door een frequente busverbinding (en boot) service en met Napels/Sorrento door frequente trein/bus service. In de zomer zijn er directe boten van Napels. Een taxi pick-up service kan geregeld worden hetzij van Napels (luchthaven of treinstation), of uit Pompeii of Castellammare di Stabia, die zowel gemakkelijk te bereiken is vanuit Napels, met de lokale Circumvesuviana trein.

Vertrek: De tour eindigt na het ontbijt op dag 11 in Sorrento. Een frequente treinverbinding kan u brengen naar Napels, terwijl een frequente busverbinding je direct kan brengen naar de luchthaven van Napels. Een andere frequente busverbinding kan u brengen naar Amalfi/Salerno. Verschillende taxi diensten zijn beschikbaar om u direct naar uw volgende bestemming te brengen.


Extra nachten
Het is mogelijk extra nachten in een van de accommodaties en route op te nemen. Extra wand of sightseeing opties zullen worden verstrekt !!!

Aan het begin of het einde van de tour is er ook een mogelijkheid om Napels en/of Pompeii te bezoeken. De tour kan eenvoudig worden uitgebreid met een paar dagen in Napels of op het eiland Capri. Diverse goede accommodaties zijn beschikbaar. Details en prijzen op aanvraag.

Neem contact met ons op voor de actuele prijs

BESCHIKBAARHEID & VOORWAARDEN
 • U kunt deze tour met een minimum van 1 persoon te boeken.
 • Er zijn een zeer beperkt aantal beschikbare plaatsen op deze data. Onmiddellijke boeking wordt aanbevolen.
 • Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.
 • Prijzen zijn per persoon en op basis van het seizoen waarin de eerste avond van de tour valt.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen (tweepersoonsbed of twee aparte accommodaties). Eenpersoonskamers (tweepersoonskamers - single) zijn beschikbaar op de meeste trips echter de vermelde toeslagen van toepassing.
 • Als u alleen reist vervolgens op sommige reizen (die taxi transfers bevatten) zal er een 'Solo Reiziger Supplement' worden toegepast in plaats van de normale single supplement.

Prijzen vanaf €695


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy