HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Vesuvio - Excursie, wijnproeverij

Omschrijving

Excursie Vesuvio

Een hele dag tussen kunst, natuur, wijn en eten, een bezoek aan de Vesuvius en een lunch in een wijnkelder gelegen aan de voet van de vulkaan!

Vertrek vanaf het Circumvesuviana treinstation van Pompeii, waar een ecologische bus u na een korte trek naar de top van Vesuvio zal brengen. Na het bezoek aan de Vesuvius zal de bus u naar de Cantine Sorrentino - Vesuvio brengen waar u de wijngaarden zult bezoeken en tijdens de lunch onder een schaduw van olijfbomen de wijnproeverij zal plaatsvinden van de biologische productie van de wijnkelder. De wijn zal worden vergezeld door een typisch Napolitaanse lunch. Na de lunch zal de bus u terug naar Pompei brengen waar u de archeologische opgravingen kunt bezoeken.


Excursie beschikbaar van: 31 maart tot week 1 van november

Lengte van het voetpad: 700 m. ongeveer (10-15 minuten)

Moeilijkheidsgraad: medium-laag

Cantine Sorrentino, Menú km 0:

 • Proeverij van 5 wijnen uit de wijnkelder
 • Starter: Bruschetta met Piennolo tomaten en proeverij van biologische extravergine olijfolie
 • Pasta allo Scarpariello (pasta met tomatensaus)
 • Piatto freddo: gegrilde groenten bio, Napoletaanse Salame, Capocollo Nostrano, Prosciutto crudo Brigante, groene olijven, Casatiello napoletano, provolone semipiccante DOP
 • Dessert della casa

Prijs per persoon
Tour Vesuvio, Lunch en Wijn proeverij 51 euro p.p.
Lunch en Wijn proeverij 28 euro p.p.


Meeting point: Halte van de Circumvesuviana,Pompeii (Scavi) Villa dei Misteri,we adviseren u om 10 minuten vóór het vertrek aanwezig te zijn
Vertrektijden vanaf Pompeii Station: Elk uur; 9:00-10:00-11:00 uur tot 15:00 uur, dit is geheel afankelijk van uw eigen planning.
Duur van de excursie Vesuvius: ongeveer 2 a 2,5 uur (exclusief Wijnproeverij)

Extra info: Na de Vesivius excursie keert u terug naar Piazzale Superiore om vervolgens de ecologische bus te nemen die u terug naar de ingang van de Vesivius brengt, om vandaar uit terug te keren naar Pompeii met de gratis pendeldienst. Of u wordt naar de Sorrentini Vini gebracht in het geval dat u de wijnproeverij en lunch geboekt heeft.

Inbegrepen:

 • Vervoer vanaf Pompei naar Vesuvius heen/terug
 • Toegangstickets voor Vesuvio krater
 • Vulkanische gids
 • Wijnproeverij (4 glazen)
 • Typisch Napolitaanse lunch 


Niet Inbegrepen:

 • Vervoer naar Pompeii Circumvesuviana (vanaf Sorrento kost 1.60 euro)
 • Pompeii archeologische site tickets (11 euro per persoon, of 5.50 euro voor inwoners van de Europese Unie tussen 18 en 25 jaar of voor docenten van de Europese Unie.
Jullie moeten zeker de special doen van de vesuviotour met wijn proeverij. Onvergetelijk, heel lekkere wijnen! De wijntour en Vesuvio tour was heel mooi. Wijnboer was heel aardig van de lacrima cristi .
Ruud Timmer - Juli 2013
---
De excursie aangeboden door Vesuvio tours was in orde. Het bezoek aan de Vesuvius en de wijndegustatie met lunch werden gesmaakt.
Rudy Bloom
---
Wij zijn met negen vrienden met Vesuviotours op stap geweest. De excursie naar de Vesuvius met speciale trucks en de klim naar boven was indrukwekkend. De truck heeft ons vervolgens afgezet bij een wijngaard waar wij een heerlijke lunch genoten hebben en de locale wijn hebben geproefd. Vandaaruit weer met de bus naar Pompeii. De gids van Vesuvio heeft ons in twee uur een goed beeld gegeven van deze unieke stad. Een geweldig leuke dag voor een bijzondere schappelijke prijs.
Ubel van der Werff
---
Wij hebben de Vesuviotour gedaan. Een spannende tocht met een speciale bus naar de krater van de Vesuvius. Na de rondleiding werden we vervolgens opgehaald voor een wijnproeverij. lekkere wijn gedronken en de lunch was heerlijk. Dit allemaal bij een aardige familie, zij hadden er veel werk van gemaakt. Het uitzicht van deze lunch locatie was fantastisch. Daarna hebben wij Pompei bezichtigd. Het was zeer en zeer de moeite waard!
fam. Klarenbeek
---
We hebben het heerlijk gehad op capri (del gelsomina). Het uitzicht op het terras achter bij de kamer was fantastisch. Hetzelfde geldt voor het uitzicht vanuit het restaurant, briljant. Het appartement sirena 2 in (alcione) positano was boven verwachting mooi. Een erg grote kamer en ontbijt op het balkon met een panoramisch uitzicht en....een mooi strand om te zwemmen. Voor het aanzoek gingen we met een legertruck de berg op....net een achtbaan. Roberto, onze gids, heeft een zeer goede tour over de vesuvius gegeven en ons begeleid naar de top voor de pick nick. Aldaar hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Het uitzicht en het aanzoek waren perfect. Zeer bedankt voor alle hulp.

Martijn Dröes en Jolanda van Beurten


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy