HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Ontdek de geheimen van Napels met Antonino

Omschrijving

Napels vanaf Boven

Ontdek op een speciale manier de stad die vele kunstenaars en dichters heeft betoverd. Een traject weg van het massatoerisme, om Napels te bewonderen in al zijn glorie.

De route begint vanaf het hoogste punt van de stad, de Castel Sant'Elmo, om een van de mooiste uitzichten ter wereld te bewonderen, en om heel Napels, de Golf en de eilanden te observeren. Een onvergetelijke visie. Net buiten het kasteel is er de Certosa di San Martino, prachtige barokke architectuur met uitzicht op de zee, de thuisbasis van een museum dat de culturele en artistieke geschiedenis van de stad vertelt.

Vanaf de top van de heuvel, leidt een prachtige trap je naar beneden naar het centrum, in een zeer karakteristiek gebied van de stad, de Quartieri Spagnoli (Spaanse wijken), een unieke plek, waar je de fantasierijke en chaotische Napolitaanse leven werkelijk van dichtbij zult zien! Een bijzondere wereld, die alleen toegankelijk is voor nieuwsgierige reizigers.

Onze gids zal u een intens verhaal van de stad vertellen door van bovenaf de belangrijkste wijken en monumenten te laten zien. Hij zal u begeleiden bij een bezoek aan de Certosa, en in het spektakel van de straten van Napels.

Programma:
  • 09:00 - Verzamelen bij het hotel. We gaan naar Piazza Montesanto om de kabelbaan te nemen die ons naar boven brengt.
  • 09:45 - Aankomst bij het middeleeuwse kasteel van St. Elmo. Panoramisch uitzicht van Napels, met een verhaal over alle delen van de stad.
  • 10:30 - Toegang tot de Certosa di San Martino, bezoek aan het klooster en het museum
  • 11:30 - Afdaling richting het centrum door middel van een van de mooiste trappen van Napels
  • 12:00 - Aankomst in de Quartieri Spagnoli. Wandeling van een uur door de smalle straatjes, in de meest
  • authentieke Napels.
  • 13:00 - Aankomst in het centrum. Terugkeer naar het hotel of aanrader restaurant, of waar u maar wilt :)

Prijs: 75 euro


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy