HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesBlogVoorwaardenDienstenContact
X

/

Friday 12 March 2021

Dit zijn de populairste fly & drives in Spanje van VesuvioTour

De beste manier om kennis te maken met het land van de sangría, sinaasappels en tapas? Dat is toch echt met een fly en drive. Na een korte vlucht kom je aan in Spanje waar je vervolgens met eigen auto op avontuur kunt. Het voordeel van een fly en drive is dat je je eigen koers kunt bepalen en maximale vrijheid hebt om op eigen tempo het land te verkennen. De definitie van slow tourism! Bekende hotspots, onontdekte parels en alles daartussenin: je hoeft er niets van te missen tijdens een rondreis door Spanje. Wij konden het natuurlijk niet laten om de leukste fly & drives voor jullie te testen, dus vol enthousiasme stapten we op het vliegtuig om vervolgens het hele land te doorkruisen. Benieuwd geworden welke fly en drives je echt moet proberen? Lees dan snel verder en ontdek onze toppers.

1. Rondreis B&B Catalunia

Dompel je onder in het charmante Catalonië tijdens de rondreis B&B Catalunia! Deze fantastische regio heeft genoeg moois in petto om jou verliefd te laten worden op alles wat je onderweg tegenkomt. In 12 dagen tijd reisden we van Noord-Catalonië naar het zuiden van deze oogstrelende regio vol cultuur, stranden en culinaire lekkernijen. Het mooiste aan deze fly & drive? Je maakt kennis met authentiek Spanje en verblijft in accommodaties vol sfeer. En dat tegen een betaalbare prijs! De hoogtepunten van deze tour zijn wat ons betreft de wijnregio van Priorat en de overblijfselen van Salvador Dalí. Verblijven deden wij bij 3 fantastische Bed & Breakfasts, waarvan er twee in Girona liggen. In de buurt van Bed & Breakfast La Vista Brava vind je hotspots als L'Estartit en Lloret de Mar, maar prachtige onontdekte baaitjes zijn hier ook dichtbij. Reis je verder naar Hostal Nou, dan verblijf je in een traditioneel huis omringd door bossen, zonnebloemvelden en olijfbomen. De ideale plek om bij te komen voordat je doorreist naar het levendige Barcelona voor een verblijf!


(Foto 1. Hostal Nou de Crespia)

2. Verblijf In De Beste B&B's In Valencia

Een van de mooiste fly & drives door Spanje is wat ons betreft de fly & drive “Verblijf in de beste B&B’s in Valencia”. Waarom? Deze tour leidt je door het ongerepte Valencia vol culturele schatten. Valencia is minstens net zo leuk als Barcelona, maar beschikt nog steeds over zijn onontdekte imago. Wat je verder kunt verwachten in Valencia? Een ontspannen sfeer, overheerlijke gerechten en genoeg bezienswaardigheden. De tour vindt zijn oorsprong in de gelijknamige stad vol leven. Na een verblijf van 4 dagen in het City Garden B&B is het tijd om koers te zetten richting Jalon. Een dorp vol authenticiteit waar je volledig van het lokale leven kunt proeven! Nadat je weer opgeladen bent, reis je door naar Alicante, een regio die zich kenmerkt door uitgestrekte zandstranden en dorpjes vol schoonheid. Wij zijn helemaal verliefd geworden op deze regio!


(Foto 2. La Venteta)

3. Charmante Tour Valencia

Deze tour staat tussen onze favoriete rondreizen door Spanje vanwege zijn charmante karakter. Deze tour lijkt op zijn voorganger, maar door het verblijf in romantische Bed & Breakfasts zullen echte romantici deze tour niet willen overslaan. Van het traditionele Valencia tot aan het bruisende Alicante: je zult genieten van ieder moment tijdens het maken van deze fly & drive Charmante Tour Valencia. Bovendien verblijf je bij vriendelijke eigenaren die samen met jou je bezoek zullen inluiden onder het genot van een glas cava. Wat je hier zoal kunt doen? Een duik nemen in het heerlijke zwembad, tot rust komen op een ligbedje of op ontdekking gaan in de omgeving. Na vier dagen bij La Mozaira in het hart van Alboraya zul je je helemaal zen voelen. Reis vervolgens verder naar Alicante om 8 dagen te vertoeven in een stad vol leven. Je zult geen genoeg krijgen van deze tour!


(Foto 3. Casa del Maco)

4. Grand Tour Andalusië

Wie in twee weken zijn hart wil verliezen aan een prachtige regio doet er goed aan om de fly & drive Grand Tour Andalusië te boeken. Dit vinden wij een van de beste rondreizen door Spanje, omdat je het leven in Andalusië optimaal kunt vieren. Van Sevilla naar Córdoba en vervolgens door naar Málaga: deze fly en drive mag zichzelf met recht uitroepen tot een van de mooiste fly en drives van Spanje. Combineer ontspanning met goed eten en je zult je volledig op je plek voelen in Andalusië. Overnachten doe je bij Hacienda la Morena, waar je onder het genot van een lokaal wijntje en schitterend uitzicht geniet tussen de olijfbomen. Ook Molino La Nava en Cortijo La Haza zullen letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen, want hier proef je van traditioneel Spanje met een vleugje luxe.


(Foto 4. Cortijo de Salia)

5. Fly & Drive Andalusia authentic B&B

Wil je uitgebreid de tijd nemen voor Andalusië en in 15 dagen de schoonheid bewonderen? Dan is de Fly & Drive Andalusia authentic B&B echt wat voor jou. Deze uitgebreide rondreis laat je kennis maken met een prachtig gebied vol cultuur en historie. Van het Spaanse leven proeven doe je in Granada, Córdoba, Sevilla, Ronda en Málaga, waar je vakantie kunt vieren in de meest comfortabele B&B’s. De accommodaties hier bieden een perfecte plek voor een dagje ontspanning nadat je op pad bent geweest in de prachtige steden vol lokaal erfgoed. De Arabische invloeden zijn in het zuiden van Spanje nog enigszins merkbaar, dus dompel je onder in de cultuur en laat je verrassen. Onze favoriet!


(Foto 5. Boutique Hotel Las Casas de la Judería)

Ook een van onze fly & drives door Spanje proberen? Neem dan vandaag nog contact op met VesuvioTour en ontdek Spanje als nooit tevoren.

Geschreven door Renske