HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesBlogVoorwaardenDienstenContact
X

/

Friday 26 February 2021

Deze rondreizen op Sardinië zijn echte aanraders!

Het mooiste van Sardinië combineren met de fijnste vakantieadressen waar je zorgeloos kunt verblijven? Zet een fly & drive op Sardinië dan maar op je wishlist. Wij vinden dat er geen betere manier is om het eiland zelf te verkennen dan met een rondreis. Op je gemak rijd je van de ene naar de andere hotspot en aan het einde van de dag keer je voldaan richting je verblijfplaats. Zo zit je niet vast aan een locatie, maar heb je de vrijheid om alle hoogtepunten te ontdekken vanuit je huurauto. Onder het genot van een stralende zon en vrolijke Italiaanse muziek rijd je het ultieme vakantiegeluk tegemoet. Ruil het druilerige Nederland in voor een prachtige rondreis op Sardinië en ga op ontdekking! Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten, want wij hebben je verblijf en huurauto al geregeld. Benieuwd welke rondreizen op Sardinië wij aanraden? Lees dan snel verder, want we zetten ze hieronder voor je op een rij.

1. Bezoek topplekken op Sardinië

Toe aan zon, zee en strand? Probeer dan de fly en drive langs de topplekken op Sardinië. 8 dagen lang geniet je van al het moois dat Noord-Sardinië je te bieden heeft. In combinatie met een verblijf bij authentieke Bed & Breakfasts en karakteristieke plattelandshuizen waan je je volledig in lokale sferen. Waar je je vakantie zult doorbrengen? Aan de Costa Smeralda op het centrale plein van Orosei en in het Wine Resort Leda d'Ittiri met uitzicht op wijnvelden of rozen. Ontspanning is dus gegarandeerd! Niet voor niets hebben wij deze charmante verblijfadressen geselecteerd, want de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding maakt dat je hier als een koning vakantie viert. Breng ook een bezoek aan Bosa tijdens deze fly en drive, dat ook wel bekend staat als het dorp van de kleuren. Je zult niet weten wat je ziet!


(Foto 1. Leda d'Ittiri)

2. Geniet van Sardinië in 2 weken

Wie kennis wil maken met het beste van het eiland doet er goed aan om de fly & drive Geniet van Sardinië in 2 weken te boeken. Deze tour vinden wij een van de mooiste rondreizen en de tour laat je in twee weken van noord naar zuid en van oost naar west reizen. Zo haal je dus het maximale uit je verblijf op Sardinië. Massatoerisme is hier nog steeds niet te vinden, waardoor je het eiland in zijn authentieke schoonheid ervaart. Niet alleen reis je het hele eiland over, ook verblijf je bij maar liefst vijf verschillende accommodaties waar deze natuurlijke schoonheid nog volop merkbaar is. Om wat van de lokale cultuur te proeven verblijf je drie dagen in het centrum van Cagliari. Nu je toch in de buurt bent mag je Carloforte niet overslaan, waar je een zoutwatervijver met flamingo’s tegenkomt.


(Foto 2. Relais Santa Croce)

3. Romantisch uitje op Sardinië

Feel the love tijdens de fly & drive Romantisch uitje op Sardinië. Deze rondreis is ideaal voor koppels die dol zijn op kleinschalige hotels waar de romantische sfeer volop aanwezig is. De vier landhuizen waar jullie zullen verblijven zijn stuk voor stuk authentiek, gastvrij en hebben respect voor het milieu. Dat maakt dat dit de perfecte adressen zijn om vakantie te vieren. In twaalf dagen tijd reis je naar Alghero, Tresnuraghes, Porto Rotondo en Orosei. Bovendien heb je de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Maddalena archipel en de Smaragdkust waar ontspannen geen enkele uitdaging is. Zonder twijfel zul je vallen voor de charme van het eiland en de authentieke landhuizen.


(Foto 3. Hotel Corte Bianca)

4. Familievakantie op Sardinië

Genieten met het hele gezin van een verblijf op Sardinië? Dan raden we je de fly en drive Familievakantie op Sardinië aan. Wij hebben deze rondreis zelf gemaakt en kunnen niet anders dan concluderen dat dit een onvergetelijke ervaring was voor jong en oud. Tijdens de 14-dagen durende rondreis zie je het prachtige noorden en oosten van het eiland. De natuur is hier werkelijk adembenemend en ook het culinaire aanbod zal een feest zijn voor je smaakpapillen. Tijdens de rondreis zul je verblijven bij Residence Borgo degli Ulivi in Arbatax, dat op een steenworp afstand van de stranden van Ogliastra en de haven van Arbatax ligt. Ook je verblijf bij Punta Falcone Resort in Santa Teresa Gallura zal volledig in de smaak gaan vallen. Vanuit hier bezoek je de indrukwekkende Maddalena Archipel, een eilandengroep die jullie voor een moment naar de tropische Caribbean doet afreizen. Krijgen jullie al zin in deze fly & drive op Sardinië?


(Foto 4. Borgo Degli Ulivi)

5. Fly & Drive naar Sardinië en verblijf in authentieke agriturismo’s

Om het beste van Sardinië te proeven kies je voor de fly & drive langs authentieke agriturismo’s. Hier maak je kennis met het prachtige platteland van Sardinië en een rustgevende sfeer. Ook het heerlijke Italiaanse eten kun je proeven tijdens een verblijf, want alle agriturismo's hebben een eigen restaurant waar het beste van het eiland te proeven is. Als je fan bent van een schitterende kustlijn heb je geluk, want de kust van Sardinië vind je bij de meeste boerderijen op een steenworp afstand. Wie ook wat van de stad wil zien, kan tijdens een verblijf bij Il Murales agriturismo een uitstapje maken naar Cagliari. Laat die vakantie maar beginnen!

6. Young & Easy Sardinië rondreis

Young, wild & free? Dan is de Young & Easy Sardinië Rondreis een goede keuze. In acht dagen tijd haal je als low budgetreiziger het meeste uit je rondreis op Sardinië. Wat je zoal zult tegenkomen tijdens je verblijf? De meest traditionele Bed & Breakfasts, verborgen parels en een heleboel gezelligheid. Zo voelen de hosts van de drie Bed & Breakfasts als familie en zul je je direct thuis voelen. Tijdens je tour reis je langs aanraders als Alghero, Orosei en de Olbia regio met zijn oogstrelende kustlijn. Wat je ook niet mag missen? Een excursie met de boot op het Cedrinomeer. Neem je camera mee, want deze schitterende panorama’s zul je zeker willen vastleggen.


(Foto 6. B&B Kapi)

Ben je na het lezen van deze 6 populaire fly & drives ook enthousiast geworden en wil je Sardinië ontdekken met behulp van een rondreis? Boek dan vandaag nog jouw favoriete fly & drive!


Geschreven door Renske