HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

City Garden B&B Valencia

icon-features

Ideaal voor

icon-features

Kenmerken

Beschrijving

Berangere is een architect en een interieur-ontwerper. Uit zijn passie creëerde hij City Garden B&B Valencia, die in maart 2017 in Valencia werd geopend. Elk detail is ontworpen om een ​​ontspannen, comfortabele en gastvrije sfeer te creëren. Elk element van City Garden, het ruime terras, het mediterrane ontbijt, de comfortabele bedden, de vriendelijke gastheren, draagt ​​bij aan een ervaring die tegelijkertijd echt stedelijk en absoluut rustig is, midden in het centrum van Valencia.

U kunt genieten van een goede tijd op het rustige, vredige en ruime terras, veel planten, de frisse bries en het mediterrane licht. De perfecte plek om te ontbijten of te ontspannen na een lange dag sightseeing.

Ontbijtzaal en loungeruimte zijn modern en gastvrij ontworpen evenals de stijlvolle kamers, de matrassen zijn comfortabel, de kussens zijn zacht, beddengoed zijn fris. De inrichting is modern, prachtig eenvoudig en gastvrij. Alle kamers genieten natuurlijk van een eigen bad. Het mediterrane ontbijt is gezond en bestaat uit vers boerenbrood, Spaanse kwaliteit "jamon", seizoensfruit, ontbijtgranen, koffie, thee en vers geperste sinaasappelsap uit Valencia. Olé!

Afstanden

alle voorzieningen

Vergelijkbare Accommodaties