HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Masseria Panareo - Otranto

icon-features

Ideaal voor

vrienden, stellen, rustige vakantie

icon-features

Kenmerken

Elegante sfeer, Zwembad, Restaurant, Rustige sfeer, Mooi uitzicht, Vlakbij de zee , Internet Wi fi,

Beschrijving

In 1987 kocht Renato Zezza een ruïne in het landschap bij de kust tussen Otranto en Porto Badisco. De plaats is indrukwekkend: ligt op een klif met uitzicht op de vallei van de Grotta dei Cervi tussen twee Aragonese torens uit de 17e eeuw, Torre S. Emiliano en Torre Minerva, het huidige Regionale Natuurpark. Vooruitlopend op de ontwikkeling van het toerisme in Salento, besloot hij met zijn vrouw en kinderen om de Masseria Panareo te herstellen en om te zetten in gastvrijheid plaats: zo onstond dus het hotel met 18 kamers, het restaurant en de boerderij Li Ficari, dat zijn naam dankt aan de verworven terreinen, in de directe omgeving van de Masseria.
Het is een mooi verhaal van de familie, die getuigt van de liefde voor het land, respect voor de traditie, de passie voor lekker eten, het verlangen om voortdurend te verbeteren en te investeren in de structuur, om het aangenaam en functioneel te maken. Hier heeft de gast diensten op maat, efficiënt, punctueel, aandacht voor detail en warme welkomst. Dankzij dit heeft Masseria Panareo in 2008 de "Italian Hospitality" award ontvangen van de UnionCamere als het beste hotel in Italië.
Momenteel beheert Alessandro Zezza de gastvrijheids sector, geflankeerd door zijn vrouw Valentina en hij is de chef-eigenaar van het restaurant, dat hij deelt met zijn moeder, Donna Pina, een expert in traditionele gerechten uit Salento. Aan haar zijn de heerlijke zoetigheden van het ontbijt te danken.
Zijn broer Gianluca regisseert de boerderij, vergezeld door zijn vader Renato, bewaarder van de oude boer tradities: dankzij hen wordt de uitstekende extra vergine olijfolie Cento Ceppi en groenten geproduceerd, dat de chef-kok gebruikt in het restaurant.

Afstanden

Zee -> 2.00 km

Otranto -> 9.00 km

santa Cesarea Terme -> 10.00 km

Lecce -> 48.00 km

alle voorzieningen

icona dotazione

Zwembad

icona dotazione

Restaurant

icona dotazione

Prive parkeerplaats

icona dotazione

internet Wi-Fi

icona dotazione

Haardroger

icona dotazione

Tuin

icona dotazione

Koelkast

icona dotazione

Airco

icona dotazione

TV

Recensies

avatar review
Harold Scheepers

Qua ligging is dit een paradijsje. Heerlijk rustig. Je hoort alleen veel vogeltjes... Lees meer

Vergelijkbare Accommodaties