HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Castello di Granarola - Granarola, Pesaro

icon-features

Ideaal voor

stellen, gezinnen en vrienden, rustige vakantie

icon-features

Kenmerken

Elegante sfeer, Zwembad, Rustige sfeer, Mooi uitzicht, Vlakbij een Golfbaan, Internet Wi fi,

Beschrijving

Granarola kasteel is omgeven door de natuur en ligt dichtbij de Adriatische Zee.
De eerste Long Stay House door Brandina is vernoemd naar haar functie in de Romeinse tijd toen de grotten van het kasteel werden gebruikt om de maïs reserves op te slaan. Vandaag biedt Granarola haar gastvrijheid aan gasten van over de hele wereld. Vandaag de dag geniet het kasteel een nieuw leven ingeblazen met inachtneming van de geschiedenis en de esthetiek van de plaats, tussen de eiken en geurende laurier bomen, de zee en de heuvels, zoals in een Reinassance schilderij van Piero della Francesca.

De eerste structuur van het kasteel is 1200 jaar oud; deze werd gebouwd in de best mogelijke positie om maximale blootstelling aan de zon te krijgen. Tijdens de recente restauratie werden ecologische materialen gebruikt, die voortvloeien uit de omliggende natuur en altijd met respect voor het milieu. Exclusieve retraites uit de dagelijkse routine zijn magische plaatsen zodat u nieuwe dimensies kunt ervaren.

Omgeven door stilte, elk raam biedt een prachtig uitzicht zonder gordijnen die dit blokkeren. Geniet van het lopen op blote voeten met de aarde en vloeren onder je die hun warmte uitstralen. Elk object dat je omringt werd hier gemaakt door lokale ambachtslieden, geen massaproductie. Geniet van de prachtige ervaring, in een authentiek en exclusief verblijf. Dit is de sfeer bij Castello di Granarola.

Beleef de sfeer van het kasteel op een heuvel boven de zee. Hier kunt u heerlijk ontspannen, plezier hebben en in contact komen met de natuur.

Afstanden

Restaurant -> 100.00 m

Centrum -> 3.00 km

Strand -> 4.00 km

Ancona -> 96.00 km

alle voorzieningen

icona dotazione

Water, elektriciteit en gas

icona dotazione

TV

icona dotazione

Zwembad

icona dotazione

Prive parkeerplaats

icona dotazione

Oven

icona dotazione

Mountain Bike

icona dotazione

internet Wi-Fi

icona dotazione

Tuin

icona dotazione

Koelkast

icona dotazione

Barbecue

icona dotazione

Airco

icona dotazione

Huisdier toegestaan

Vergelijkbare Accommodaties