HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Mannois - Orosei

icon-features

Ideaal voor

In de buurt: Mannois Beach Club, Cala Gonone, Goroppu canyon

icon-features

Kenmerken

Vlakbij de zee , Slow Food, Aanbevolen voor huwelijksreizen, Mooi uitzicht, Historische centrum , Elegante sfeer, Borghi d'Italia, Restaurant, Rustige sfeer, Internet Wi fi,

Beschrijving

Hotel Diffuso Mannois ligt in Orosei (Sardinië), bij de prachtige stranden van Cala Gonone, Cala Luna, Cala Sisine en de Nuraghi Mannu of de Dolmen Motorra. Het is gebaseerd op het principe van een Albergo Diffuso: gasten verwelkomen in authentieke huizen met originele charme en het karakter van het gebied en het historische centrum nieuw leven inblazen.
Het Mannois Hotel heeft 19 kamers verdeeld over 4 verschillende gebouwen:

- Su Rosariu, onlangs gerenoveerde Negentiende-eeuws gebouw, gelegen op een steenworp afstand van het centrale plein van Orosei, Piazza del Popolo.

- Sa Corte, een typische boerderij met 19e eeuwse architectuur, eens bewoond door drie families van landeigenaren, welgestelde boeren van Orosei. Hun afstammelingen bleven er wonen, samen met hun dieren tot 1990! In Sa Corte vindt u de meest exclusieve kamers: de Superior Balentes, de Junior Suites en de Senior Barones Suites.

- Sa Dommo, een karakteristiek witgewassen historisch huis in het centrum van Orosei op enkele meters van het moederhuis Sa Corte. In Sa Dommo zijn twee- en vierpersoonskamers met exclusieve buitenruimte waar u op het mooie kerkje van San Sebastian kijkt en u kunt genieten van een goed boek of een drankje.

- Sa Turre is een fascinerend en mysterieus palazzo en het eerste hotel van Orosei in de jaren 60. Het heette toen "La Grotta" (de grot) en was de verplichte bestemming voor de eerste toeristen van het eiland. In Sa Turre bevinden zich charmante tweepersoonskamers Janas, waaronder een voor mindervaliden. Ze zijn met zorg gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort. Op de bovenste verdieping een prachtig terras waar u uitzicht hebt op de Golf van Orosei en kunt genieten van lunch met typische producten.

Alle kamers bevinden zich in het centrum van Orosei (150 meter afstand) en hebben dezelfde receptieservice. In Su Rosariu bevindt zich de receptie en de ontbijtzaal waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Ook in Sa Torre is er een ontbijtzaal.

Afstanden

Supermarkt -> 500.00 m

Nuoro -> 20.00 km

Olbia -> 50.00 km

alle voorzieningen

icona dotazione

TV

icona dotazione

Restaurant

icona dotazione

Prive terras

icona dotazione

Haardroger

icona dotazione

Airco

icona dotazione

internet Wi-Fi

icona dotazione

Koelkast

icona dotazione

Mountain Bike

Recensies

avatar review
Desiree Mouw-Dammann

Geweldig hotel, zeer vriendelijk personeel, Engelssprekend. Gratis P buiten... Lees meer

avatar review
Frans G J Stevens

Probleem is dat je in een van hun bijgebouwen zit. In principe niet erg maar... Lees meer

Vergelijkbare Accommodaties